Të gjitha kategoritë

Kellyway-Rruga juaj e fortë për funksionet e themelit

Profili i Kompanisë

Profili i Kompanisë

Kellyway po punon në ofrimin e zgjidhjeve të grumbullimit me një ndalesë

Hunan Kellyway Machinery Co., Ltd u themelua nga ekipi kryesor i cili ka deri në dhjetë vjet përvojë në punimet e themeleve dhe makinerive të grumbullimit. HKM ndodhet në provincën Hunan e cila është në qendër të Kinës e famshme për prodhuesit e pajisjeve të rënda.

Shiko me shume
  • përvojë

    përvojë

  • Performanca më e lartë e kostos

    Performanca më e lartë e kostos

  • Fabrika vetanake

    Fabrika vetanake

PRODUKTE

Avantazhi ynë

RASTI NDËRTIMOR

RASTI NDËRTIMOR
RASTI NDËRTIMOR RASTI NDËRTIMOR
SHEMBUJ TË SHUMË APLIKIMIT

Kellyway është e përkushtuar të prodhojë dhe të ofrojë produkte më të besueshme dhe me performancë më të lartë për punimet e grumbullimit, duke përfshirë shufrat Kelly, Mjetet e shpimit, Dhëmbët e shpimit, këllëfën e dyfishtë dhe të vetme të murit, bit me rul, ndërprerësin hidraulik të shtyllave, prizën e provës së ngarkimit.

Shiko me shume
SHEMBUJ TË SHUMË APLIKIMIT

ABONOHUNI BULETINI TONË

Ndershmëria është politika më e mirë, Kellyway e vendosi si prioritet kryesor ndërtimin e KELLYWAY një emër të besueshëm në fushën e grumbullimit dhe themelit.