Të gjitha kategoritë

Kellyway-Rruga juaj e fortë për funksionet e themelit

palëbërës

Bit rul

Shtëpi> Produkt > Bit rul > Bit rul

rul
1
2
3
12-1.4
d0e911394887b410a2f3259b
rul
1
2
3
12-1.4
d0e911394887b410a2f3259b

Stërvitja e fortë me karabit Bit me rul të vetëm

Feature:

Është i përshtatshëm për formacione të forta me forcë të lartë në shtypje, si gur gëlqeror,

dolomiti, gipsi i fortë etj.

IADC: 517, 537, 617, 637

HETIM
PËRSHKRIMI

Detajet e produkteve

Udhëzime saldimi

1. Mbroni mirë timonin e mprehtë të secilit

2. Të tjera nga konsumimi gjatë saldimit të koneve të përparme dhe të pasme. (siç tregohet në figurë)

3. Këndi i saldimit me kon C:3-5°

4. Gjatë saldimit, koni duhet të ftohet vazhdimisht me ujë për të parandaluar djegien e unazës mbyllëse; Përveç kësaj, ky produkt ka një sistem të brendshëm furnizimi me vaj dhe trupi i kthetrave duhet të mbajë një temperaturë më të ulët. Ju lutemi ftoheni me ujë në kohë si saldim për të parandaluar tejmbushjen e vajit lubrifikues

5. Ju lutemi veproni në mënyrë rigoroze në përputhje me procesin e mësipërm, në mënyrë që të mos ndikoni në efektin e përdorimit.


Bits rul duke përdorur specifikimet

1. Drejtimi radial maksimal i a Copë me rul të vetëm nuk i kalon 70 KN

2. Ndalohet puna në pauzë-shpim ose presion të vazhdueshëm me intensitet të lartë, në mënyrë që të mos 

shkaktojnë bllokimin e kushinetës.

RollerBits

Kuti për bit me rul Kellyway

Rastet e produkteve

12-1_8sr2

Aplikacion

Aplikacion

Linja e Prodhimit

Linja e prodhimit_fjzh

Paketimi & Dorëzimi

paketim

Kontaktoni