Të gjitha kategoritë

Kellyway-Rruga juaj e fortë për funksionet e themelit

palëbërës

Avantazhin tonë

Shtëpi> Rreth Nesh > Avantazhin tonë

Shërbimi para shitjes:
Ne do t'ju ofrojmë shërbime profesionale me një ndalesë, përfshirë shërbimet e kërkimit të çmimit të produktit, mbështetjen teknike, zbatimin e mirëmbajtjes, kërkimin e pjesëve të këmbimit dhe shitjet, duke formuluar një skemë të arsyeshme ndërtimi.

Shërbimi i shitjeve të mesme:
Bazuar në dallimet në ndërtimin e secilit klient, ne do t'ju ndihmojmë në zgjedhjen e pajisjeve më të përshtatshme të makinerisë, duke ndihmuar në arritjen e maksimizimit të vlerës së pajisjeve të blera në përputhje me kërkesat tuaja.

Pas sherbimit te shitjes:
Ne kemi grupet tona të mirëmbajtjes dhe instalimit, me gati dhjetë milion pjesë këmbimi profesionale në të gjithë botën, duke dorëzuar pjesët e këmbimit së shpejti në përputhje me nevojat e klientit.

Shërbimi logjistik:
Ne kemi kompaninë tonë të transportit të mallrave, duke bërë të mundur sigurimin e shërbimeve profesionale të transportit dhe shpërndarjes në shtëpi bazuar në kërkesat e klientit, me shërbimin fillestar të instalimit dhe shërbimin e trajnimit ndër-makinerish të destinuara për secilin produkt.