Të gjitha kategoritë

Kellyway-Rruga juaj e fortë për funksionet e themelit

palëbërës

Duke ndërthurur Kelly Bar

Shtëpi> Produkt > Kelly Bar > Duke ndërthurur Kelly Bar

NDRYSHME
7
8
Numri
Soilmec
1
NDRYSHME
7
8
Numri
Soilmec
1

Duke ndërthurur Kelly Bar

Feature:

Aplikacion:Për grumbullimin e platformave për argjilën, baltën, tokën ranore dhe tokën me baltë. Mbushje artificiale e shtresave që përmbajnë disa guralecë dhe zhavorr.

Lënda e parë Kelly bar:Q355B, 35Crmo, 27SiMn, ZT600, ZY850

Size:Gama e diametrit nga 355mm-930mm

Madhësia e cungit Kelly:130x130mm, 150x150mm,200x200mm

Garanci:Gjysmë viti ose 1000 orë

Pajisjet e përshtatshme:Bauer, Soilmec, Casangrande, Liebherr, IMT, MAIT, Sany, XCMG, Sunward, Zoomlion dhe më shumë.

HETIM
PËRSHKRIMI

Parametri teknik i Kellyway Inter-Locking Kelly Bars

diametër

(MM)

Elementet

Gjatësi

(M)

Çift rrotullues

(KN·M)

Max Drilling

Thellësia (M)

355

3 & 4

8-12

180

42

377/368

3 & 4

8-13

220

46

406/394

3 & 4

8-14

230

50

419/426

3 & 4

8-15

250

54

440/445

3 & 4

8-15

259

54

470

3 & 4

8-17

280

62

508

3 & 4

10-17

320

62

530

3 & 4

10-20

380

71

575

3 & 4

10-21

420

75

630

3 & 4

10-21

460

75

Të gjitha specifikimet mund të përshtaten sipas kërkesave të veçanta të klientëve.

Avantazhet tona

Ekipet e sprovuara të R&D dhe Prodhimtarisë

I gjithë personeli kryesor i kërkimit dhe zhvillimit, procesit dhe prodhimit është nga korporatat më të mira në 

industrisë, me eksperiencë 10 vjeçare në kelly bar projektimit dhe prodhimit, ata janë të aftë 

të projektimit të bareve të personalizuara kelly dhe ofrimit të shërbimeve teknike për shtëpi dhe 

markave të njohura ndërkombëtare në baza afatgjata.

Lëndët e para speciale me cilësi të lartë të tubave çeliku

Lëndët e para të tubave të çelikut për shufrat kelly që ne përdorim janë materiale të zgjedhura të furnizuara nga 

prodhuesit më të mirë brenda dhe jashtë vendit, me forcë rendimenti dhe jetëgjatësi më shumë se dyfishi 

të produkteve gjenerike, të cilat do të plotësojnë kërkesat strikte për shpimin e shufrave kelly në hard 

gurë dhe formacione të ndryshme.

Procesi më i avancuar i prodhimit dhe prodhimit

Komponentët kryesorë si cung, shufra e çelësit, pika e presionit janë bërë prej çeliku të importuar, i cili 

i nënshtrohen trajtimeve të veçanta të nxehtësisë dhe trajtimeve të peenimit sipërfaqësor që jo vetëm në mënyrë të konsiderueshme 

të përmirësojë forcën e rendimentit, rezistent ndaj konsumit, rezistent ndaj goditjeve dhe rezistente ndaj tendosjeve të mëdha, 

por edhe vetitë rezistente ndaj saldimit dhe korrozionit, do të ndërtohen për të përmbushur kërkesat 

e funksionimit me besueshmëri të lartë të shiritit Kelly në shtyllat me çift rrotullues të lartë, me diametër të madh dhe ultra të thellë.

imazh

Kellyway Kelly Bar për të gjitha markat

01
02

Kelly bar për Bauer BG25, 394mm*4*14m dhe Liebherr LB28, 419mm*4*16m

imazh
04

Kelly bar për Casagrande 419mm*4*10m

05_
06_

Kelly bar për Sany 445mm*4*10m

imazhimazh

Bar Kelly për Mait HR180, 377mm*4*12m


Fotografitë e produkteve të fabrikës

Paketimi & DorëzimiTransporti

Jobsite


Kontaktoni
Faqet Product