Të gjitha kategoritë

Kellyway-Rruga juaj e fortë për funksionet e themelit

palëbërës

Fërkimi Kelly Bar

Shtëpi> Produkt > Kelly Bar > Fërkimi Kelly Bar

FËRKIMI
1
2
1
FËRKIMI
1
2
1

Fërkimi Kelly Bar

Feature:

Aplikacion:Për grumbullimin e platformave për argjilën, baltën, tokën ranore dhe tokën me baltë. Mbushje artificiale e shtresave që përmbajnë disa guralecë dhe zhavorr.

Lënda e parë Kelly bar:Q355B, 35Crmo, 27SiMn, ZT600, ZY850

Size:Gama e diametrit nga 355mm-930mm

Madhësia e cungit Kelly:130x130mm, 150x150mm,200x200mm

Garanci:Gjysmë viti ose 1000 orë

Pajisjet e përshtatshme:Bauer, Soilmec, Casangrande, Liebherr, IMT, MAIT, Sany, XCMG, Sunward, Zoomlion dhe më shumë.

HETIM
PËRSHKRIMI

Karakteristikat e fërkim kelly bar

1. Forca e grumbullimit transferohet nga fërkimi ndërmjet elementeve Kelly;

2. Më shumë elementë, më të lehtë për t'u përdorur dhe mirëmbajtur;

3. E aplikueshme për formacione të buta si llum, argjilë, rërë, shkëmb të fortë të gërryer.


 Parametri teknik i shiritave Kellyway të fërkimit

diametër

(MM)

Elementet

Gjatësi

(M)

Çift rrotullues

(KN·M)

Max Drilling

Thellësia (M)

355

3 dhe 4 dhe 5

8-12

180

54

377/368

3 dhe 4 dhe 5

8-13

220

59

406/394

3 dhe 4 dhe 5

8-14

230

64

419/426

3 dhe 4 dhe 5

8-15

250

69

440/445

3 dhe 4 dhe 5

8-15

259

69

470

4 dhe 5 dhe 6

8-17

280

95

508

4 dhe 5 dhe 6

10-17

320

95

530

4 dhe 5 dhe 6

10-20

380

112

575

4 dhe 5 dhe 6

10-21

420

118

630

4 dhe 5 dhe 6

10-21

460

118

Të gjitha specifikimet mund të përshtaten sipas kërkesave të veçanta të klientëve.

Rastet për Friction Kelly Bar

Fotografitë e produkteve të fabrikës

Paketimi & Dorëzimi

Transporti

Jobsite

Kontaktoni
Faqet Product