Të gjitha kategoritë

Kellyway-Rruga juaj e fortë për funksionet e themelit

palëbërës

Fuçi bërthamore

Shtëpi> Produkt > Mjet shpues > Fuçi bërthamore

未 标题 -1
bërthamë
bërthamë
bërthamë
未 标题 -1
bërthamë
bërthamë
bërthamë

Fuçi bërthamore e veglave të pajisjes rrotulluese të shpimit me copa rul në ndërtim

Feature:
HETIM
PËRSHKRIMI

Parametri teknik i Kellyway fuçi bërthamore me copa rul

diametër

D (mm)

lartësi

H (mm)

Trashësia

T (mm)

Lartësia e Unazës përforcuese

H (mm)

Trashësia e unazës përforcuese

T1 (mm)

Numri i bitit të rulit

peshë

(kg)

600
120020
250
204
549
800
120020250206
744
1200
1200202502010
1187
1500
1200202502012
1582
1800
1000
202502016
1906
2000
800
20
250
20
18
1941
2500
800
252502020
2800

Rastet e fuçisë bërthamore me copa rul

2 bërthama fuçi me bitroller

Linja e Prodhimit

Vështrimi i prodhimit1

Paketimi dhe dorëzimi

Paketa dhe transporti 1

Jobsite

Vendi i punës_wfef

Kontaktoni