Të gjitha kategoritë

Kellyway-Rruga juaj e fortë për funksionet e themelit

palëbërës

Fuçi bërthamore

Shtëpi> Produkt > Mjet shpues > Fuçi bërthamore

bërthamë
82e9d9c38248ccd3553a0654c897941
5780b823b2a943e09ee25117681fa18
8bcc2b9a100101b32ecd15436305bb5
34b834c3751f17316923469c548d05c
bërthamë
82e9d9c38248ccd3553a0654c897941
5780b823b2a943e09ee25117681fa18
8bcc2b9a100101b32ecd15436305bb5
34b834c3751f17316923469c548d05c

Furnizimi i fabrikës Mjetet e shpimit me çmim atraktiv Fuçi bërthamore me dhëmbë plumbash

Feature:

Unaza prerëse me copa shpimi shkëmbi dhe liron stresin e brendshëm të shkëmbit;
Copat e shpimit të shkëmbinjve kryejnë thyerjen dhe shpimin e fazës;
Fuçia e vogël lehtëson funksionimin e bërthamës; fuçi e madhe kryen thyerjen e skenës;
Shtresat e aplikueshme: shtresa e mbushjes, shkëmbi mesatar i gërryer, shkëmbi themelor;

HETIM
PËRSHKRIMI

Parametri teknik i Kellyway tytë bërthamore me dhëmbë plumbash

diametër

D (mm)

lartësi

H (mm)

Trashësia

T (mm)

Lartësia e Unazës përforcuese

H (mm)

Trashësia e unazës përforcuese

T1 (mm)

dhëmbët e plumbit Numër

peshë

(kg)

600
120020
200
206
549
800
120020200209
744
1200
1200202002015
1187
1500
1200202002018
1582
1800
1000
202002024
1906
2000
800
20
20020
27
1941
2500
800
252002033
2800

Madhësia e rregullt Fuçi bërthamore me dhëmbë plumbash

imazh

Madhësi e madhe Fuçi bërthamore me dhëmbë plumbash

imazh

Rastet e tytës bërthamore me dhëmbë plumbash

未 标题 -1

Linja e Prodhimit

Vështrimi i prodhimit1

Paketimi dhe dorëzimi

Paketa dhe transporti 1

Jobsite

Vendi i punës_wfef

Kontaktoni