Të gjitha kategoritë

Kellyway-Rruga juaj e fortë për funksionet e themelit

palëbërës

Profili i kompanisë

Shtëpi> Rreth Nesh > Profili i kompanisë

Hunan Kellyway Machinery Co., Ltd  themeluar në vitin 2015, u themelua nga ekipi kryesor i cili ka deri në dhjetë vjet përvojë në punimet e themeleve dhe makinerive të grumbullimit. HKM ndodhet në provincën Hunan e cila është në qendër të Kinës e famshme për prodhuesit e pajisjeve të rënda. Kellyway është e përkushtuar të prodhojë dhe të ofrojë produkte më të besueshme dhe me performancën më të lartë për punimet e grumbullimit, duke përfshirë shufrat Kelly, Mjetet e shpimit, Dhëmbët e shpimit, këllëfën e dyfishtë dhe të vetëm të murit, bit me rul, hidraulikë thyes shtyllash, Po ngarkohet Jack Test. Nga përvoja jonë, ne kemi një kuptim të thellë mbi punimet e grumbullimit se mjetet e shpimit dhe dhëmbët e shpimit të zgjedhura siç duhet do të rrisin ndjeshëm efikasitetin tonë të shpimit dhe do të kursejnë koston e funksionimit. Kellyway po punon në ofrimin e zgjidhjeve të grumbullimit me një ndalesë për klientët tanë vendas dhe globalë dhe ne jemi të përkushtuar të jemi partneri juaj më i mirë për punimet tuaja të grumbullimit nga Kina.