Të gjitha kategoritë

Kellyway-Rruga juaj e fortë për funksionet e themelit

palëbërës

Zorrë

Shtëpi> Produkt > Zorrë > Zorrë

zorrë
IMG_2806
IMG_2810
IMG_2827
zorrë
IMG_2806
IMG_2810
IMG_2827

Këllëf me dy mure për themel të thellë

Feature:
1. Parametrat dhe proceset teknike të produkteve janë në përputhje me standardin Bauer.
2. Deformimi dhe saktësia kontrollohet rreptësisht përmes trajtimit termik; çdo shtresë është e këmbyeshme.
3. Përveç Bauer-it, këllëfi është i përshtatshëm edhe për Soilmec, Casagrande dhe marka të tjera.
HETIM
PËRSHKRIMI

Parametrat Teknikë të mbështjelljes Kellyway

diametërGjatësia efektive ltrashësi muriTotali me të gjithë trashësinëNumri i bulonave
D1 / D22m3m
4m
6m
a1a2t2bolts
[Mm]Pesha [kg] Numri i pjesëve[Mm][Mm][Mm][Jo]
620/540739
1074
1411
1747
2081
12
840
750/670902
1311
1722
2131
2540
12840
880/8001069
1552
2036
2520
3005
12840
1000/9201221
1773
2328
2877
3429
12840
1180/1100158023163052
3787
4522
16
8
40
1200/11201620
2370
3120
3870
4620
16
8
40
1300/12201746
2558
3372
4184
4996
16
8
40
1500/14002628
3817
5009
6210
7393
20
10
50
1800/17003166
4602
6038
7474
8910
20
10
50
2000/18804280
6110
7940
9770
11600
20
15
60
2200/20804720
6740
8760
10780
12800
20
15
60
2500/23805240
7520
9800
12080
14360
20
15
60

Fotot e sistemit të mbështjelljes

produktet e kafazit

Rastet për këllëf

Produktet e kutisë1

Fotografitë e fabrikës

FabrikaFoto

Transporti dhe Dorëzimi

Shipping_sk4i

Jobsite

Construction Casing

Kontaktoni