Të gjitha kategoritë

Kellyway-Rruga juaj e fortë për funksionet e themelit

palëbërës

Dhëmbët e plumbave

Shtëpi> Produkt > Dhëmbi i shpimit > Dhëmbët e plumbave

1
未 标题 -2
B43 (1)
B47K22H
B47K22H
1
未 标题 -2
B43 (1)
B47K22H
B47K22H

Shitje e nxehtë karabit tungsteni për dhëmbët e plumbave B47K22H dhe mbajtësen B43, dhëmbët dhe mbajtësin e plumbave 32 mm

Feature:
HETIM
PËRSHKRIMI

përshkrim i produktit

Plumb

Plumbat

Kuti për shpimin e dhëmbëve

Dhëmbët e rasteve

Procesi i prodhimit

Shpimi i prodhimit të dhëmbëve

Kontaktoni