Të gjitha kategoritë

Kellyway-Rruga juaj e fortë për funksionet e themelit

palëbërës

Kovë

Shtëpi> Produkt > Mjet shpues > Kovë

shkëmb
kovë
kovë
1
2000
shkëmb
kovë
kovë
1
2000

Kovë guri me prerje të dyfishtë

Feature:

Opsion gjysmë-automatik ose manul mekanik në fund të hapur. tub ventilimi i integruar;
Pilot i derdhur me copa shpimi guri, rregullim i dhëmbëve të pllakës udhëzuese me hark, sistem zhbllokimi i dyfishtë;
Rregullimi i shkallëzuar i copave të shpimit të shkëmbinjve;
Shtresat e aplikueshme: zhavorr, guralecë, shkëmb me gërryerje të lartë ose mesatare;

Dhëmbët e tipit C31, BK47 etj.

HETIM
PËRSHKRIMI

Parametri teknik i kovës së gurit të dyfishtë Kellyway

diametër

D (mm)

lartësi

H (mm)

Kovë

Trashësia

T (mm)

Pjatë bazë

Trashësia

T1 (mm)

Prerje

Pjatë

Trashësia

T2 (mm)

Plumb

Dhëmbët

numër

RP4

Dhëmbët

numër

peshë

(kg)

φ6001200
20
40
406

687
φ800
12002040509

963
φ1200
120020405013

1675
φ1500
120020405016

2310
φ1800
1000
205050
17
4
3332
φ2000
800
20
5050
18
4
3868
φ2500
800
25
5050
24
4
5791

imazh

Rastet e kovës së gurit me prerje të dyfishtë

0 këllëf kovë

Artikuj të personalizueshëm:
Prerja e DIA. Me porosi: dizajnoni diametër të ndryshëm prerjesh bazuar në kërkesë, si φ950, φ1050 etj.
Predha HIT. Me porosi: projektimi sipas kërkesës, zgjatja ose shkurtimi, rritja e efikasitetit duke shpuar më shumë.
Komponenti kryesor Përforconi me porosi: forconi komponentin kryesor për të zgjatur ciklin e jetës;
Prerëse me porosi: dizajn prerës të vetëm dhe të dyfishtë sipas kërkesës;
Përshtatje e poshtme: dizajn me fund të vetëm dhe me dy fund sipas kërkesës;
Kelly Box Custom: madhësia e kutisë me porosi Kelly bazuar në kelly bar, si 130*130, 150*150,200*200 etj;
Mekanik i hapur i poshtëm: sistem gjysmë automatik ose mekanik i hapur nga fundi.

Linja e Prodhimit

Vështrimi i prodhimit1

Paketimi dhe dorëzimi

Paketa dhe transporti 1

Jobsite

Vendi i punës_wfef

Kontaktoni